Alătură-te nouă!

Un proiect creat de gingerpen

Un proiect marca Gingerpen
Comenteaza
06 Nov

5 cărţi cu care îţi iei palme dacă încerci să impresionezi o fată

Ai carte, ai parte. De palme. Să zicem că ieși în oraș cu o tipă pe care încerci să o agăți și despre care știi că citește. Și-ncerci, cu asul ăsta în mânecă, să o impresionezi. Așa că ieși la interval cu tot felul de cărți care ar trebui să aibă asupra ei efectul pe care îl avea atingerea nivelelor ce ți se păreau imposibile în Super Mario. Doar că, dacă acele carti au un oaresce potențial misogin, e posibil să ți-o furi. Mai ales dacă punctezi exact părțile alea.

Asadar, avem 5 exemple de carti cu care ‘’ți-o iei’’, si nu la modul bun.

Crezi că mai ai vreo şansă? Povestea începe frumos, dar nu ştim cum se termină.
E ca în Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război. Da, în ritmul asta, într-acolo te îndrepți. Să-i zici de Ela, cum că-i așa și pe dincolo, și că e frumoasă, delicată, așa, ca tine.“Aş fi vrut-o mereu feminină, deasupra discuţiilor acestea vulgare, plăpândă şi având nevoie să fie protejată, nu să intervină atât de energic.” Eu vreau o bere și pentru domnișoara un pahar de lăptic, așa, ca pentru pisicuțe.

Ea e la femme care te-ar putea iubi. Tu? Tu devii un mic Henry Miller și încerci să o acaparezi cu sinceritatea ta..misogină, de altfel. Erotism, dar la modul exagerat de sălbatic. Ai putea foarte frumos să începi cu Tropicul cancerului, niciodată nu dai greș cu clasicul. Spune-i că, la câtă atenție primește din partea ta, ar trebui să alerge după tine. Miller își numea femeile masochiste ale inimii. Masochista mica ce esti!, moment in care ii faci cu ochiul ;)

Amanţi sau iubiţi? Tu nu vrei în ruptul capului să te dai de gol. Aşa că o laşi să înţeleagă că e loc şi de mai multe.. fete. Aminteşti de Amantul doamnei Chatterley. Şi vorba aia, în 1928 bărbații știau ce își doresc. Noi de ce nu am ști? Pentru D.H. Lawrence, femeile nu puteau fi privite decât ca niște bucăți lugubre de carne, impachetate frumos. Și ce fundiță frumoasă ai, dragă!