Alătură-te nouă!

Un proiect creat de gingerpen

Un proiect marca Gingerpen
Comenteaza
31 Oct

Cum sa prinzi Robin And The Backstabbers in pijamale

1. Uită-te în oglindă. Zâmbește-ți politicos!
2. Ascultă vântul cum urlă afară
3. Privește savant, cu inima beată de iubire
4. Du-te după lemne!
5. Vinde tot!
6. Ia un gât de vodkă și un pumn de aspirină!
7. Repornește bătrânul robot adolescent!
8. Trăiește-ți viața de dimineață - și cântă în Control la RATB

Nu ne place să ne trezim devreme. Nu ne place să vorbim prea mult dimineață. Și nu ne place să stăm în mulțimi la ore matinale.
Dar RATB ne-au demonstrat luni că viața se trăiește cel mai bine de dimineață. Cântând și dansând în mulțime. Și nu în capul nostru, în drum spre muncă, ci live, împreună cu ei.

Robin and the Backstabbers, 28 octombrie, ora 7.30, club Control, București
La ușa Controlului a bătut un șir indian de cel puțin 400 de matinali cu ochii cârpiți de somn și urechile încă nebătătorite de zgomotul orașului. I-a întâmpinat o trupă semiadormita, încă în pijamale (fiecare cu ale lui!).

Dar totul a prins viață foarte repede, în întuneric, jocuri de lumini și chitări hotărâte să-i trezească pe toți cei prezenți. Înăuntru, ceasul s-a dat cu mai mult de oră înapoi, ajungând undeva pe la miezul nopții :)

La ora 9.00, RATB au cântat pentru prima oară EVER noua melodie a€œHarta lumii desenată din memorie”
Și a sunat foarte bine.

 

Melodia a răsunat în voie bună până când reporterul Antena 1 (care a transmis în direct concertul la a€œNeata cu Răzvan și Dani”) s-a urcat pe scenă.
Gândiți-va la Cristian Tudor Popescu. La Adelin Petrișor, călăre pe tanc și gata de război. La Moise Guran vorbind despre Roșia Montană. Și-acum întoarceți totul pe minus - rezultatul e un reporter care încearcă să ia un interviu unui solist în timp ce acesta cântă. Nu spunem că așa era reporterul Antena 1 de la concert. Dar cam așa era.

 

"Și dacă plecați în lume, să plecați împreună și să vă știe lumea după dragostea pe care v-o purtați" ne-a îndemnat Robin la final.


Când am ieșit din club, afară era zi de-a binelea. Străzile se aglomeraseră cu mașini și oameni triști. Doar noi ne-am răspândit fericiți pe stradă, zâmbind complice unul la celălalt - fusesem la cel mai tare concert ever, făceam parte din clubul secret RATB. În depărtare, doi băieți cântau pe trecerea de pietoni: e important că n-ai participat.