Alătură-te nouă!

Un proiect creat de gingerpen

Un proiect marca Gingerpen
Comenteaza
19 Iun

Street Delivery much?

Știi că începe vara, atunci când Street Delivery se instalează în mintea ta și pe Arthur Verona. Anul acesta am lăsat deoparte criticile adresate prematur de terțe persoane și am început să explorez happening-ul desculță - la minte.

„Clasic!”, îmi spun. Merg mai departe pentru ca îmi lipsește scăunelul pliabil (și pofta de a digera idei refolosite.com

Am întâlnit și actori grăbiți. Aici nu știu cine și-a spus replica, dar văd cine a zâmbit.

Luată prin surprindere de ADHD, îmi agăț privirea de un tânăr care jongleză cu timpul din clepsidra diabolo.

 

În jur, aglomerație mare, căldură mare. Ca niciodată, parcă mă aflu în raiul cercetătorilor comportamentali și al tipologiilor urbane.

Singurele care înaintează prin mulțime, sunt palmele proaspăt vopsite pe tricou. „Faceți loc, că vă pătez!”, se aude un răcnet cristalin.

Mut privirea și găsesc un tablou liniștit. Compozițional, vorbim despre Portocala Mecanică și despre un brand fresh de fresh-uri, Stors. Au și o bicicletă făcătoare de minuni(cuvânt tăiat) sucuri proaspete. Frumos aici.

 

Incubator 107 s-a arătat așa cum știe mai bine. Cu suflet. Până se eliberează hamacul, învăț câteva jocuri bune de hai-să-facem-ceva pentru următorul gathering.

„Când viața îți oferă săpun și sfoară, fă niște baloane”, umblă vorba prin mulțime. Măcar pentru privirea fascinată a copiilor zglobii.

În final, țin să le mulțumesc celor care nu mai au obiceiul prost de a împărți berea la concert, din spate în față, prin aer.

Fotografiile facute de : Agnes Gall-Oravecz si Maria Madalina